Het Familiemuseum

Internationaal Museum voor Familiegeschiedenis

 

Vrijwilligers worden? Vele handen maken licht werk. Het museum draait op vrijwilligers. Onze vrijwilligers werken in de museumwinkel, geven rondleidingen, doen allerhande klussen. Heeft u interesse? Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vriend worden? Het museum wordt gesteund door een Stichting Vrienden van het Museum het Ursulinenconvent. Ook u kunt hiervan lid worden. Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Culturele ANBI

Het Familiemuseum is door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI, waardoor de gehele schenking ten goede komt aan het museum én de schenking voor u fiscaal ook extra interessant is.

 

Steun ons

Het Familiemuseum is een particulier initiatief en wordt niet structureel gefinancierd door de overheid. Wij kunnen uw steun dus goed gebruiken! Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Nalaten en schenken

Elke nalatenschap schenking – groot of klein, structureel of eenmalig – wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Founding Family

Het museum biedt families de mogelijkheid om een van haar Founding Families te worden. Als Founding Family krijgt uw familie een plaatsje in onze eregalerij, met vermelding van naam, stamboom en beknopte familiegeschiedenis. De kosten hiervoor bedragen (minimaal) € 5.000.